RVS Leefstijl

Eet!

RvS Leefstijl is een leefstijlprogramma. Het is bedoeld voor mensen die zich fitter willen voelen, willen afvallen en in balans komen. Tijdens het programma besteed je aandacht aan jezelf,  lichaam en geest, gevoel en gezondheid.

Met het Eet!-Beweeg!-Relax!-programma van 12 weken werk je samen met je coach aan jouw leefstijl en ga je op zoek naar een blijvende oplossing. Je hebt regelmatig een gesprek en je krijgt wekelijks voedingslijsten mee die speciaal voor jou worden samengesteld. Het RvS Leefstijl voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten.

Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je merkt dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven.

Het RvS voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers: Beweeg! en Relax!.

Ik wil inschijven!