RVS Leefstijl

Pijlers

RvS Leefstijl is een leefstijlprogramma. Het is bedoeld voor mensen die zich fitter willen voelen, willen afvallen en in balans komen. Tijdens het programma besteed je aandacht aan jezelf, lichaam en geest, gevoel en gezondheid.

Eet!
Met het Eet!-Beweeg!-Relax!-programma van 12 weken werk je samen met je coach aan jouw leefstijl en ga je op zoek naar een blijvende oplossing. Je hebt regelmatig een gesprek en je krijgt wekelijks voedingslijsten mee die speciaal voor jou worden samengesteld. Het RvS Leefstijl voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten.

Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je merkt dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven.

Beweeg!
Het RvS Leefstijl programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde leefstijl en verantwoord afvallen.

Jouw persoonlijke coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De pijler beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit.

Het is mogelijk om te kiezen voor een individuele- of teamsport, waarbij je algemene richtlijnen volgt van je coach maar voor een groot deel zelfstandig te werk gaat.
Jouw coach, adviseert inzake je dagelijkse bewegingspatroon, cardio- en krachtoefeningen voor thuis als aanvulling op een sportschooltraject.
Op advies van je coach, ga je 3 keer per week intensief sporten en krijg je advies over je algehele bewegingspatroon, eventueel uitgebreid met richtlijnen over je cardio-en krachttraining naast je sportschoolbezoeken.

Relax!
RvS Leefstijl zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met RvS Leefstijl!

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens jouw programma centraal. Positief in het leven staan, is meer genieten, lekkerder in je vel zitten en kun je meer aan. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Ga voor duurzaam resultaat
RvS Leefstijl ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over de pijlers en hoe je de juiste balans creëert tussen deze pijlers

De Pijlers