RVS Leefstijl

Doe mee aan de nationale leefstijlscan!

Doe mee aan de nationale leefstijlscan!

Na een periode van teveel inactiviteit en beperkingen en zeker ook na de feestdagen, is 2022 misschien een goed jaar om weer wat meer aandacht te gaan schenken aan preventieve gezondheid.

De WHO en de Gezondheidsraad reiken ons een helder overzicht aan, over welke beweegactiviteiten en welke voedingsmiddelen onze gezondheid preventief positief beïnvloeden, de uitdaging is, bijna niemand bestudeerd de beweegrichtlijnen of de voedingsrichtlijnen dus hoe weet je dan waar je punten van verbetering liggen?

De Leefstijlscan van Leefstijlclub reikt je een mogelijkheid aan om je eigen leefstijl langs de lat kan leggen van de wetenschappelijk gevalideerde leefstijl richtlijnen. In de Leefstijlscan, die je gratis kan gebruiken, worden de volgende vragen beantwoord;

In welke mate voldoet jouw leefstijl aan de gezonde leefstijl richtlijnen?

Welke switch brengt je het meeste resultaat naar een gezonder leven?

Wat is het ‘wat’, waarom’ en ‘hoe’ van de leefstijlswitch die jij wilt maken?

Doe gratis de Leefstijlscan!

De Leefstijlscan is gratis ter beschikking gesteld door Leefstijlclub in samenwerking met steunpunten zoals (organisatie). Vanuit de steunpunten wordt ook verdiepende bewustwordingsprogramma’s aangebonden zoals het 12 weken online of live Active Ageing Fit SWITCH programma aangeboden.

Gratis ‘Doe de Leefstijlscanwebinar!

Op dinsdag 25 januari om 19:30 uur organiseert RVS Leefstijl een gratis webinar over de Leefstijlscan. Duur is maximaal 1 uur. Je krijg wat achtergrond mee over de Leefstijlscan, hoe deze in te zetten, hoe een persoonlijke leefstijl switch te kiezen en je ontvangt informatie over het nieuwe  Fit SWITCH programma.

Aanmelden voor de gratis webinar?

Dit doe je heel simpel via deze link.

Na de aanmelding krijg je een link om bij de webinar aan te kunnen sluiten.