RVS Leefstijl

Even voorstellen

Mijn naam is Raymond van Schie, Leefstijlcoach en Personal Trainer van RVS Leefstijl. Ik ben geboren in Den helder, waar ik tot mijn 16e heb mogen wonen. Nu al ruim 20 jaar woonachtig in Julianadorp.

In het dagelijks leven ben ik ook werkzaam als bewegingsgoog voor de GGZ-NHN in Heiloo

ACHTERGROND:

in 2001 ben ik afgestudeerd aan het CIOS in Heerenveen. Hierna ben ik ruim 16 jaar fulltime werkzaam geweest in een lokaal fitnesscentrum in Julianadorp.

Waar ik de eerste jaren in de fitness veelal gericht ben geweest op zo allround mogelijk worden, heb ik mij de laatste jaren veel meer ontwikkeld in persoonlijke begeleiding van mensen.

SPECIALITEITEN;

  • NASM Personal Trainer;
  • Beweegdeskundige overgewicht en obesitas;
  • Beweegdeskundige (pre) Diabetes;
  • Leefstijl- en Preventieadviseur;
  • Gedragscoach;
  • Lentis Leefstijlcoach.

SAMENWERKING MET BENFIT

Als Leefstijlcoach en Personal trainer wil ik graag met de mensen zelf werken, en niet met verschillende randzaken bezig zijn. Het Eet! Beweeg! Relax! programma van Benfit biedt mij precies de tools die ik nodig heb om dat te kunnen realiseren.

Ben Fit doet al vele jaren, in binnen- en buitenland, mensen begeleiden middels hun succesvolle programma.

DOE MAAR GEWOON……..

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens, met de juiste inzichten, uitstekend in staat is om zelf het heft in handen te nemen en zo een gezonde duurzame leefstijl op te bouwen.

Zonder deze juiste inzichten zie je vaak dat mensen kiezen voor snelle oplossingen, vaak ondersteund met de nodige supplementen en/of maaltijdvervangers, kiezen. Op de korte termijn zal dit ongetwijfeld resultaat geven. Voor de lange termijn zal dit meestal geen oplossing bieden.

Graag wil ik jou helpen deze inzichten een te leren en toe te passen in het dagelijkse leven.