RVS LeefstijlJouw bedrijf in Callanstsoog Fit & Vitaal met behulp van de leefstijl coach

Wil jij een Fit & Vitaal bedrijf in Callanstsoog?

Dan ben je bij RVS Leefstijl onder begeleiding van leefstijl coach aan het juiste adres

Medewerkers die zijn fijn voelen, kunnen het beste doen waar ze goed in zijn

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers met ernstig overgewicht vele dagen per jaar meer verzuimen dan medewerkers met een gezond gewicht. Wanneer het verzuim in jouw bedrijf al laag is, loont het toch om te investeren in gezond gewicht. Overgewicht heeft namelijk ook nadelige gevolgen voor de productiviteit en kan leiden tot arbeidsbeperkingen. Een actief bedrijfsbeleid rondom gezond gewicht is dus goed voor medewerker én werkgever!

Advies op maat van de leefstijl coach voor jou bedrijf

De leefstijl coach van RVS Leefstijl zal tijdens een inventariserend gesprek gaan bekijken waar de behoeftes liggen van zowel de werkgever als werknemer. vanuit dit gesprek zal de leefstijl coach een advies op maat geven om voor een Fit & Vitaal bedrijf in Callanstsoog te zorgen.

Meer informatie

Vergoedingen

Vergoedingen voor coaching zijn onder voorwaarden fiscaal gunstig te verstrekken als gerichte vrijstelling onder de werkkostenregeling.
Gerichte vrijstelling voor studie- en opleidingskosten (oa coaching / training). Het doel moet zijn gericht op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die een werknemer nodig heeft voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Over de kosten die zijn aangewezen als gerichte vrijstelling is geen loonbelasting verschuldigd. Ook mogelijk lesgeld, kosten voor studieboeken en vakliteratuur zijn aftrekbare kosten als een werknemer een opleiding/training volgt.
Zelfstandige ondernemers kunnen de kosten meestal opvoeren als aftrekpost onder ‘coaching / persoonlijke ontwikkeling’.
Let op: er geldt een drempel van € 250,- (2013). Alle kosten boven dit bedrag kunnen als scholingskosten worden opgevoerd.
Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd even bij de belastingadviseur.

 

Wil jij weten wat de leefstijl coach voor jouw bedrijf in Callanstsoog kan betekenen?

neem dan contact middels onderstaand formulier