RVS LeefstijlJouw bedrijf in groote keeten Fit & Vitaal met behulp van de vitaliteit coach

Wil jij een Fit & Vitaal bedrijf in groote keeten?

Dan ben je bij RVS Leefstijl onder begeleiding van vitaliteit coach aan het juiste adres

Medewerkers die zijn fijn voelen, kunnen het beste doen waar ze goed in zijn

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers met ernstig overgewicht vele dagen per jaar meer verzuimen dan medewerkers met een gezond gewicht. Wanneer het verzuim in jouw bedrijf al laag is, loont het toch om te investeren in gezond gewicht. Overgewicht heeft namelijk ook nadelige gevolgen voor de productiviteit en kan leiden tot arbeidsbeperkingen. Een actief bedrijfsbeleid rondom gezond gewicht is dus goed voor medewerker én werkgever!

Advies op maat van de vitaliteit coach voor jou bedrijf

De vitaliteit coach van RVS Leefstijl zal tijdens een inventariserend gesprek gaan bekijken waar de behoeftes liggen van zowel de werkgever als werknemer. vanuit dit gesprek zal de vitaliteit coach een advies op maat geven om voor een Fit & Vitaal bedrijf in groote keeten te zorgen.

Meer informatie

Vergoedingen

Vergoedingen voor coaching zijn onder voorwaarden fiscaal gunstig te verstrekken als gerichte vrijstelling onder de werkkostenregeling.
Gerichte vrijstelling voor studie- en opleidingskosten (oa coaching / training). Het doel moet zijn gericht op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die een werknemer nodig heeft voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Over de kosten die zijn aangewezen als gerichte vrijstelling is geen loonbelasting verschuldigd. Ook mogelijk lesgeld, kosten voor studieboeken en vakliteratuur zijn aftrekbare kosten als een werknemer een opleiding/training volgt.
Zelfstandige ondernemers kunnen de kosten meestal opvoeren als aftrekpost onder ‘coaching / persoonlijke ontwikkeling’.
Let op: er geldt een drempel van € 250,- (2013). Alle kosten boven dit bedrag kunnen als scholingskosten worden opgevoerd.
Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd even bij de belastingadviseur.

 

Wil jij weten wat de vitaliteit coach voor jouw bedrijf in groote keeten kan betekenen?

neem dan contact middels onderstaand formulier