RVS Leefstijl

Sporten tijdens de zomerstop

Merkt jij ook altijd na de zomervakantie dat het sporten bij de club moeizamer gaat? Dan ben jij niet de enige. In de zomer gaat het sporten bij de club vaak niet door en dan ben jij minder in beweging. Zo merkt je na de zomervakantie dat je sneller moe wordt bij het rennen van rondjes of dat je tijdens de training sneller buiten adem raakt. Erg vervelend natuurlijk. Maar er is een oplossing:

Naast voor jezelf wandelen en/of hardlopen kan jij bij RVS Leefstijl tijdens deze zomerstop jouw conditie en kracht op peil houden door mee te doen met een van onze groepslessen. Tijdens de groepslessen komen elementen als kracht, uithoudingsvermogen, rompstabiliteit uitgebreid aan bod. Deze elementen zijn tijdens elke sport erg belangrijk dus je doet jezelf, en je team natuurlijk, een groot plezier deze zomer in beweging te blijven met deze lessen.

Voordeel is ook dat er gewerkt wordt met een strippenkaart waardoor je alleen betaald voor de lessen die jij gedaan hebt! Die vakantie hoeft dus geen belemmering te zijn en die lessen die je niet gebruikt tijdens de zomerstop kun je tijdens het seizoen gewoon alsnog opmaken wanneer dat jou uitkomt.

Kan het nog mooier? Natuurlijk kan dat. Door tijdens het kopen van jouw strippenkaart de kortingscode zomerstop te gebruiken krijg je 10% korting.

Meer informatie over de groepslessen vind je hier