RVS LeefstijlWie ben ik

 

Mijn naam is Raymond van Schie, Leefstijlcoach en Personal Trainer van RVS Leefstijl. Ik ben geboren in Den helder, waar ik tot mijn 16e heb mogen wonen. Nu al ruim 20 jaar woonachtig in Julianadorp, waar ik samenwoon met mijn vrouw Nathalie, bonusdochter Bo en onze zoon Ties.

 

Naast mijn werkzaamheden voor RVS Leefstijl ben ik ook werkzaam als bewegingsgoog op een forensische kliniek voor de GGZ-NHN in Heiloo

Mijn achtergrond

in 2001 ben ik afgestudeerd aan het CIOS in Heerenveen. Hierna ben ik ruim 16 jaar fulltime werkzaam geweest in een lokaal fitnesscentrum in Julianadorp.

Waar ik de eerste jaren in de fitness veelal gericht ben geweest op zo allround mogelijk worden, heb ik mij de laatste jaren veel meer ontwikkeld in persoonlijke begeleiding van mensen.

Sinds 2018 ben ik begonnen met RVS Leefstijl waar ik met veel passie mijn eigen visie op het gebied van begeleiden van het mensen kan toepassen.

Specialiteiten

– CIOS Sport en Bewegen;
– Fitnesstrainer A & B;
– Loop & conditietrainer;
– NASM Personal Trainer;
– Beweegdeskundige overgewicht en obesitas;
– Beweegdeskundige (pre) Diabetes;
– Leefstijl- en Preventieadviseur;
– Gedragscoach;
– Motiverende gespreksvoering
– Lentis Leefstijlcoach.

DOE MAAR GEWOON……..

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens, met de juiste inzichten, uitstekend in staat is om zelf het heft in handen te nemen en zo een gezonde duurzame leefstijl op te bouwen.

Zonder deze juiste inzichten zie je vaak dat mensen kiezen voor snelle oplossingen, vaak ondersteund met de nodige supplementen en/of maaltijdvervangers, kiezen. Op de korte termijn zal dit ongetwijfeld resultaat geven. Voor de lange termijn zal dit meestal geen oplossing bieden.

Graag wil ik jou helpen deze inzichten aan te leren en toe te passen in het dagelijkse leven.

Kom in contact
Heb jij nog vragen? vul onderstaand formulier in en er zal zsm contact met je opgenomen worden.