RVS Leefstijl

Voeding

Een voedingsadvies van RvS Leefstijl geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, dat individueel is afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Het geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het voedingsadvies van RvS Leefstijl ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week.

Wat kun je verwachten?
– Een persoonlijk weekmenu met 7 dagmenu’s (ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner);
– Een overzichtelijke boodschappenlijst;
– Een lijst met vervangende voedingsmiddelen;
– Je kunt gemiddeld 0,5 – 1 kg in één week afvallen. Zonder het gevoel dat je op dieet bent;
– Krijg alle voedingstoffen binnen die je nodig hebt om je fit en vitaal te voelen;
– Doe nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten op waarmee je direct aan de slag kunt. En je partner of gezin profiteert mee;

Je bent van harte uitgenodigd om een voor jou passende keuze te maken.

Boek hier jou persoonlijk menu(s)

Proef Menu

Gedurende één week maak je kennis met de persoonlijke weekmenu service. Na je bestelling wordt er contact met je opgenomen voor een gesprek. Tijdens dit (telefonische) gesprek inventariseer ik je voorkeuren, behoeften en doelen.
Kosten: €22,50

Bestel hier

Doe-Het-Zelf Menu

Het Doe-het-zelf menu is ideaal voor iedereen die, zonder persoonlijke begeleiding, succesvol wil afvallen en/of een gezonde leefstijl wil ontwikkelen. Gedurende vier weken ontvang je persoonlijke weekmenu's die zijn afgestemd op jouw voorkeuren, behoeften en doelen.
Kosten: €60,-

bestel hier