RVS LeefstijlVOEDING

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk

Ken jij de voedingsapp van RVS Leefstijl al? Deze app, Vytal, helpt jou om je doelstelling te bereiken, of je nu wilt afvallen, aankomen of gezonder wilt gaan eten. Geen streng dieet en vooral heel lekker kunnen blijven eten.

Je weekmenu wordt automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en je kunt je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen via koppeling met Albert Heijn!

RVS Leefstijl zorgt hiermee voor een gezond voedingspatroon wat je eenvoudig vol kunt blijven houden. Natuurlijk wordt je hierbij ook geholpen! Wij stellen alles voor je in en kan meekijken met wat je eet en je zo eenvoudig coachen.

Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet eten? Dan is RVS Leefstijl met Vytal wat voor jou!

Behaal je doelen

Doelen & voorkeuren

Doelen & voorkeuren

Personaliseer je dagmenu. Er kan rekening gehouden worden met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd.

Je eigen profiel

Je eigen profiel

Volg je voortgang in de statistieken en wijzig je instellingen. Je persoonlijke coach kan je hier uitstekend bij helpen

Persoonlijke coach

Persoonlijke coach

Via de app sta je direct in contact met je persoonlijke coach waar je terecht kunt voor al je vragen

Kies uit 1500+ recepten en kook voor meerdere personen

 

Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen.

Zin in iets anders?  Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt!

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Pas het toe zoals jij dat wilt

Voedingsabonnement

Voedingsabonnement

Krijg volledige toegang tot alle functies die de app te bieden heeft. Je voert via de app al je persoolijke voorkeuren, evt. allergiën, voorkeursdieëten, doelstelling zelf in in de Vytal app. Voor vragen kun je gebruik maken van de chatfunctie in de app die je in contact brengt met je coach

Boek verder op de pagina
Combineer met trainen

Combineer met trainen

Ga jij het liefst ook actief aan de slag? combineer je voeding met training.
Krijg voeding er zelfs gratis bij wanneer je kiest voor Small group of Personal training

meer informatie
Leefstijl challenge

Leefstijl challenge

Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede start te maken? Het sporten weer op te pakken en ook met je voeding aan de slag te gaan?
Dan is deze challenge perfect voor jou!

meer informatie

Ervaar Vytal!

Kies hier jouw voedingsapp

Krijg minimaal 3 maanden volledige toegang tot alle functies die de app te bieden heeft. Je voert via de app al je persoolijke voorkeuren, evt. allergiën, voorkeursdieëten, doelstelling zelf in in de Vytal app. Voor vragen kun je gebruik maken van de chatfunctie in de app die je in contact brengt met je coach
Kosten: €17,50 p/m

Boek hier

Krijg minimaal 6 maanden volledige toegang tot alle functies die de app te bieden heeft. Je voert via de app al je persoolijke voorkeuren, evt. allergiën, voorkeursdieëten, doelstelling zelf in in de Vytal app. Voor vragen kun je gebruik maken van de chatfunctie in de app die je in contact brengt met je coach
Kosten: €15,- p/m

Boek hier

Krijg minimaal 1 jaar volledige toegang tot alle functies die de app te bieden heeft. Je voert via de app al je persoolijke voorkeuren, evt. allergiën, voorkeursdieëten, doelstelling zelf in in de Vytal app. Voor vragen kun je gebruik maken van de chatfunctie in de app die je in contact brengt met je coach
Kosten: €12,50 p/m

Boek hier

Kom in contact
Heb jij nog vragen? vul onderstaand formulier in en er zal zsm contact met je opgenomen worden.

RVS Leefstijl biedt jou:

Voeding

Voeding

Ken jij de voedingsapp van RVS Leefstijl al? Deze app, Vytal, helpt jou om je doelstelling te bereiken, of je nu wilt afvallen, aankomen of gezonder wilt gaan eten. Geen streng dieet en vooral heel lekker kunnen blijven eten.

Meer informatie
Coaching

Coaching

Ga de Leefstijl challenge aan of kies met de Fit switch voor een actieve, fitte en gezonde leefstijl.

meer informatie
Training

Training

Wil jij actief aan de slag? RVS Leefstijl biedt jou verschillende opties op het gebied van trainen

meer informatie