RVS Leefstijl

Training

RVS Leefstijl biedt u verschillende trainingsmogelijkheden.
U kunt kiezen voor Personal Training of Small Group Training.
Waar je voor kiest is natuurlijk afhankelijk van de persoonlijke voorkeur(en).

Personal Training
Biedt u de mogelijkheid om elke training precies af te stemmen op jou persoonlijke wensen en doelen. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden en vergroot daarmee ook de kans op het behalen van resultaten.

Small Groep Training
is de ideale oplossing voor als je Persoonlijke aandacht wilt combineren met de gezelligheid van een groep. Doordat de groepsgrootte, van minimaal 3 en maximaal 6 personen, beperkt is blijft de persoonlijke aandacht geborgd en is het voor iedereen, ongeacht het niveau, mogelijk om aan te sluiten bij een groep.
Kijk hier voor de mogelijkheden die Small group jou kan bieden

Zelf een groep samenstellen met familie, vrienden en/of collega’s? Dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Je kunt de het beste contact opnemen zodat er in overleg gekeken kan worden naar de locatie en tijdstip van de training.

Jouw opties voor training

Personal Training

Personal Training

Wat is jouw doel? Spieropbouw, afvallen, conditie verbeteren, het vertrouwen terug krijgen in je lichaam of een stok achter de deur. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Tijdens een eerste intake gaan we jouw doel bepalen en daar het plan voor de komende 12 afspraken op afstemmen

Lees verder
Small group Personal Training

Small group Personal Training

Combineer de voordelen van Personal Training met de gezelligheid van een groep tijdens Small Group Training.
En dat met wekelijks een persoonlijke voedingsschema.
Deze les is geschikt voor elk niveau daar er, waar nodig, gewerkt wordt met alternatieven en opties. Een eigen groep beginnen? Geen probleem! Vraag meer informatie via het contactformulier

Lees verder